'Friday Night Tasting'


De 'Friday Night Tasting' is een wijn/spijs-proeverij. De combinatie van Wijn & Eten speelt de hoofdrol.

Je schrijft in met 1,2,3,4 of meer personen en schuift aan aan een lange tafel (binnen of buiten) met andere wijnliefhebbers.De ideale manier om een gezellige, lekkere avond door te brengen en nog wat bij te leren ook!


TIJD:      19.30u - 22.30u        

PLAATS: 'de Rooie Cent' Hooglandseweg-Zuid 34A  Amersfoort

De prijs is inclusief 6 proef-glazen wijn, 6 gerechtjes, vers brood, zeezout, olijfolie, koud water, Bialetti-koffie, leuk gezelschap & een goed verhaal!


16-11-18

Portugal

Het land van de Fado, woeste natuur, Pasteis de Bélèm, prachtige wijnen en natuurlijk Port. We proeven de high-lights van de Portugese keuken in combinatie met 6 verrassende wijnen.

€ 43.50    VOL30-11-18

Winterwijn

Wat smaakt er het allerlekkerst bij stevige winterse kost? (écht niet alleen maar rode wijn!) Laat je verrassen in wijn & Spijs...

€ 43.50    VOL07-12-18

'Feestwijn'

Onze jaarlijks terugkerende feest-editie. Een kerstdiner in een notendop met lekkere wijn-spijs combinaties die je zelf thuis makkelijk na kan maken m.b.v. de bijgeleverde recepten.

Deze editie vindt weer plaats in het sfeervolle Hofje de Armen de Poth.

€ 53.50   VOLWegens de verhoging van het lage BTW-tarief van 6% naar 9% zijn wij helaas genoodzaakt onze prijs aan te passen.18-01-19

Portugal

Het land van de Fado, woeste natuur, Pasteis de Bélèm, prachtige wijnen en natuurlijk Port. We proeven de high-lights van de Portugese keuken in combinatie met 6 verrassende wijnen.

€ 46.5001-02-19

Kaas & Wijn

Bij elke kaassoort past een andere wijn! We proeven 6 soorten (gerechtjes met-) Kaas in combinatie met een bijpassende wijn. Denk bijvoorbeeld aan een Salade met gegrilde Geitenkaas, Tartiflette of een Taartje van Gorgonzola & verse Vijgen.Voor de echte fan!

€ 46.5015-02-19

Zuid-Afrika

Ondanks de rijke wijn-geschiedenis van dit prachtige land wordt het toch gerekend tot 'de Nieuwe Wereld'...hoe zit dat? En wist je dat ze een eigen druif hebben die uitsluitend hier staat aangeplant? Kortom, een leuke proeverij met heerlijke wijnen en bijpassende streekgerechtjes.

€ 46.5001-03-19

Viva España

Wat heerlijk! We gaan weer richting de zomer! Zie je jezelf al zitten op zo'n zonnig Spaans terras? Een tafel vol Tapas en een lekker glas wijn?! We nemen vast een voorproefje tijdens deze proeverij in 6 wijnen en 6 bijpassende gerechtjes.

€ 46.5015-03-19

Zuid-Italië

Uit het prachtige Apulië, Calabria en Campania komen bijzondere wijnen met een heel eigen karakter. We laten ze je graag proeven in combinatie met gerechtjes uit de plaatselijke keuken.

€ 46.5005-04-19

Spring is in the Air!

Ben je ook zo dol op Lamsvlees, Asperges en al die andere heerlijke voorjaars-ingrediënten?! Er passen zulke lekkere knapperige wijnen bij! 6 wijnen & 6 gerechtjes.

€ 46.5019-04-18

Thema volgt

€ 46.50LET OP! De deelnamekosten dienen uiterlijk 1 week voor aanvang op onze rekening te staan

 

- SPELREGELS-

- Kom op tijd; we beginnen écht om 19.30 uur.

- Tijdens de proeverij worden proef-glazen wijn geschonken; bijschenken is dus service en niet vanzelfsprekend.

- Annuleringen/wijzigingen uiterlijk 7 dagen voor aanvang.

  Bij latere wijziging wordt 50% van de prijs p.p. in rekening gebracht.

- Kom op de fiets als dat kan.

- Alle gerechtjes zijn voor de gemiddelde eter een volledige maaltijd; je hoeft dus niet van tevoren te eten.


Als regelmatige bezoeker van de 'Friday Night Tasting' kun je sparen voor een gratis deelname!

Bij 12 stempels mag 1 persoon gratis mee proeven!

LET OP: De spaarkaart inwisselen kan uitsluitend voor proeverijen met een reguliere prijs. Proeverijen met een meerprijs zijn uitgesloten van deze spaar-actie. Het verschil bijbetalen mag uiteraard wel...