'Friday Night Tasting'


De 'Friday Night Tasting' is een wijn/spijs-proeverij. De combinatie van Wijn & Eten speelt de hoofdrol.

Je schrijft in met 1,2,3,4 of meer personen en schuift aan aan een lange tafel (binnen of buiten) met andere wijnliefhebbers.De ideale manier om een gezellige, lekkere avond door te brengen en nog wat bij te leren ook!


TIJD:      19.30u - 22.30u        

PLAATS: 'de Rooie Cent' Hooglandseweg-Zuid 34A  Amersfoort

De prijs is inclusief 6 proef-glazen wijn, 6 gerechtjes, vers brood, zeezout, olijfolie, koud water, Bialetti-koffie, leuk gezelschap & een goed verhaal!


22-06-18

Mezze & Wijn

Ben je ook zo'n fan van al die verfijnde kleine gerechtjes uit het Midden-Oosten? Verrassend hoe goed ze passen bij wijn! Met mooi weer zitten we natuurlijk buiten.

€ 43.50

- VOL -13-07-18

Wijn, Geit & Spijs

Op de Slaagseweg 4 in Hoogland. De perfecte gelegenheid om een kijkje te gaan nemen op deze prachtige locatie tussen de weilanden (op nog geen 10 minuutjes fietsen van Hoogland) Wat kan je verwachten? We dineren boven de geiten, die je op je gemakje kunt bekijken door de ramen en vanaf het balkon. Je schuift aan aan een lange tafel met gezellige mede-proevers voor een avond ‘Shared-Dining’ met 6 verschillende wijnen, waarover we je van alles vertellen. Daarnaast maken we zoveel mogelijk gebruik van streekproducten, en de producten van de Geitenboerderij zelf. (We serveren natuurlijk niet alléén maar ‘geit’…maar gebruiken ook allerlei andere lekkere zomerse ingrediënten!)

We starten om 19.00u en zijn rond 22.00u klaar.

€ 43.50

- VOL -31-08-18

Portugal

Fado, Port, Pasteis de Bélèm...Portugal is een bijzonder land met een heel eigen cultuur en sfeer. Kom 'm proeven!

6 bijzondere wijnen & 6 bijpassende plaatselijke gerechtjes.

€ 43.5021-09-18

Bella Italia

We gaan nog éven nagenieten van de zomer! Een reisje door Italië in Wijn & Spijs, en dan vooral de minder bekende wijnen, met bijpassende streekgerechtjes. Misschien nog wel een keertje buiten op het terras!

€ 43.5028-9-18

SURPRISE!

We proeven 6 wijnen uit minder bekende gebieden of van bijzondere druivenrassen. Laat je verrassen! Uiteraard met bijpassende gerechtjes...

€ 43.5012-10-18

Herfstwijn

Nu de herfst officiëel een feit is dompelen we ons er gewoon lekker in onder; Pompoensoep, Paddenstoelen,Stoofvlees...daar passen zoveel lekkere wijnen bij!

€ 43.5026-10-18

6 X ROOD

Ben je ook zo dol op rode wijn?! Maar wil je weleens iets anders proeven dan die eeuwige Merlot of Cabernet? We gaan je verrassen met 6 X Rood..uiteraard met de gerechtjes die daar het lekkerste bij passen.

€ 43.502-11-18

'CLASSICS'

Je kent ze wel...de klassieke combinaties; Zalm, Kaviaar & Champagne, Mosselen & Muscadet, Boeuf Bourgignonne & Bourgogne...We hebben er een mooi lijstje van gemaakt en willen dat graag met je delen!

*Meerprijs

€ 49.50*16-11-18

Proeven als een Prof!

We gaan het 'ns serieus aanpakken! We proeven 6 verschillende wijnen, met het aromawiel én de proefformulieren van de Nederlandse Wijnacademie© Uiteraard wel met -na de beoordeling- een lekker gerechtje erbij!

€ 43.5030-11-18

Winterwijn

Wat smaakt er het allerlekkerst bij stevige winterse kost? (écht niet alleen maar rode wijn!) Laat je verrassen in wijn & Spijs...

€ 43.50LET OP! De deelnamekosten dienen uiterlijk 1 week voor aanvang op onze rekening te staan

 

- SPELREGELS-

- Kom op tijd; we beginnen ècht om 19.30 uur.

- Tijdens de proeverij worden proef-glazen wijn geschonken; bijschenken is dus service en niet vanzelfsprekend.

- Annuleringen/wijzigingen uiterlijk 7 dagen voor aanvang.

  Bij latere wijziging wordt 50% van de prijs p.p. in rekening gebracht.

- Kom op de fiets als dat kan.

- Alle gerechtjes zijn voor de gemiddelde eter een volledige maaltijd; je hoeft dus niet van tevoren te eten.


Als regelmatige bezoeker van de 'Friday Night Tasting' kun je sparen voor een gratis deelname!

Bij 12 stempels mag 1 persoon gratis mee proeven!

LET OP: De spaarkaart inwisselen kan uitsluitend voor proeverijen met een reguliere prijs. Proeverijen met een meerprijs zijn uitgesloten van deze spaar-actie. Het verschil bijbetalen mag uiteraard wel...